måndag 12 juli 2010

Helgen var lugn och skön och jag fick chans att vila upp mig och försöka bli av med min förkylning. Det känns som att man alltid drar på sig en förkylning så fort man sätter foten i ett flygplan.

I lördags var jag inne på Manhattan och brunchade med en svensk tjej, Alicia, som jag kom i kontakt med i samband med lägenhetssökandet, supertrevligt! Var bara tvungen att ta en bagel eftersom det lätt är min favoritfrukostmacka här i New York. Efter det gick vi och strosade i lite butiker längs med broadway, galet vad shoppingsugen jag blev. Utbudet här är enormt! Måste leta upp lite coola vintagebutiker, har hört att det ska finnas många bra i East Village och Soho. Det är inte svårt att bli inspirerad när man är i denna stad, vill sy!!

I söndags tog jag återigen en tripp till staden för att kolla på fotbollen med en annan tjejkompis, Maria. Hon jobbar på Fjällrävens kontor här i NY, mäktigt häftigt. Vi mötte upp med lite andra kompisar och kollade på fotbollen hemma hos en kille i hans loft, låg precis vid Broadway. Älskar alla dessa loft med sina tegelväggar och gamla trägolv.

Efter fotbollen gick vi hem till Maria (som också bor i ett loft vid Broadway) och chillade lite. Hon var förstås tvungen att fixa lite med jobbet, det är galet vad mycket folk jobbar i den här staden. På kvällen kollade vi på film och sen begav jag mig hem till Brooklyn igen för att sova inför min kommande arbetsvecka...



Nej det är inte en man som ska hoppa, det är bara konst. Någon har gjort en utställning med massa människor på skyskraporna, läskigt.

Marias loft ovanför T-Mobile..

Ett tomt loft, till mig?

Anledningen till att jag älskar tunnelbanorna i NY; för att folk orkar sätta upp hela band därnere och underhålla oss..

1 kommentar:

  1. Väl att allt är bra med dig
    i denna stora stad

    Vi älskar dig
    Mamma o Pappa

    SvaraRadera